TERRA D’OLIVERES

Aquest diumenge 10 de setembre, vaig anar amb la meva família a la 8a. BTT Terres d’Oliveres, a Arbeca. Constava de tres circuits, jo vaig fer el mitjà de 40 km amb 700 de desnivell.
Quan vaig començar la marxa feia una mica de fred i vent. Durant el recorregut em vaig trobar alguns senderons bastant complicats per mi, però altres em vaig atrevir a fer-los. Va arribar un moment que pensava que no arribava mai, però quan vaig començar a veure el poble vaig començar a pedalar tot emocionat de què ja arribava. El resultat del recorregut va ser de 3 hores i 29 minuts.
En fi, m’ho vaig passar molt bé!!!

Marc Rovira

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s